tirsdag 8. april 2008

Barcelona

Vi har hatt en laaangweekend i Barcelona. For første gang skulle vi reise fra solstrålen vår og det var en spent mamma som leverte henne hos dagmamma Anette. Hun elsker å være der, så jeg var ikke bekymret for henne - mer bekymret var jeg for meg selv. Reise fra en liten 2-åring da, reise til Barcelona med fly - fikk stupide tanker som "hva hvis noe skjer" - "hva med Aurora Elise" - "hva med kattene" - "hva med huset" - "hva med rådyr, fugler og annet som jeg er opptatt av hjemme". Dette er selvfølgelig en mors dumme tanker; jeg må kose meg hvor jeg er!

Vi opptrådte som skikkelige turister - skulle få med oss mange severdigheter, alt fra Hop on - hop off-busser som tok oss med på bysightseeing til flere av Gaudis byggverk, La Rambla, obligatoriske "La Sagrada Familia", tapasbarer mm.

Våren hadde kommet - knoppene på trærne var godt synlige, det myldret på fortauskaféene og det var tid for å nyte livet. Det er lett å gå "bananas" mht shopping av barnetøy. Så mye lekkert til disse små - hvem sa det var billig?

Det beste var å sette seg på en god tapasbar, spise de deiligste retter og drikke øl og vin - og det midt på dagen! Luksus! Tidlig en morgen skulle vi besøke det store matmarkedet La Boqueria. Utrolig fascinerende å se så mye mat - av alle slag - alt fra sjokolade, nøtter, frukt, grønnsaker, høns, grisunger, innmat, fisk, skalldyr. Ja, det var nesten ikke til å tro og så delikat da. En flott tur var det virkelig.

Så... når vi kom hjem og hentet Aurora Elise, var det en stor sol som møtte oss i døren. Så utrolig glad at når hun kom hjem, løp hun rundt, hoppet, danset, koste med alle kattene og gledet seg over alle lekene sine.
Vel hjemme igjen er vi nå i full gang med å bygge ny terrasse, dukkestue og ferdigstille haven. Årets prosjekt og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til at det blir ferdig. Men... det har vært/er noen regnværsdager og da er jeg ikke sen om å sette meg med litt stempling.

7 kommentarer:

elsi sa...

Høres ut som dere har hatt en kjempeflott tur :)

Nei, det er jammen ikke lett å resie fra de små...og stort sett er det vel vi mødre som sliter mest...poden stortrives som regel :))

Klem, elsi

Bente sa...

Takk for besøket på bloggen min! Bare hyggelig at du vil linke:=) Håper det er greit at jeg legger til deg og!
Jeg liker kortene du lager kjempegodt! Du er fantastisk god på fargelegging!
Ha en fortsatt hyggelig kveld:=)
Hilsen Bente

Snuppeline sa...

Ååå for en vakker reiseskildring da. Jeg var et sekund der jeg også med ølen min og tapasrettene og nøyt livet. Heldiggrisen, høres ut som en fantastisk flott tur! Det er forferdelig vanskelig å forlate ungene sine men duverden så mye mer gøy det er å komme hjem etterpå!

Kirsten sa...

Hei Hilde.
Tusen takk for kjempekoselig hilsen i bloggen min! *klem*
Så moro det var å lese reiseskildringen din... Jeg sitter og nikker gjenkjennende i det du skriver om å reise fra de søte små...

Så mye lekre kort du har laget! Virkelig flott!

Håper du går en fin helg i møte!

Klem fra Kirsten

elsi sa...

Hei :)

Bare innom igjen for å si at jeg har gitt deg en award :) Ta en titt i bloggen min ;)

Klem, elsi

Inger Marie sa...

Hei Hilde!!

Høres ut som du har hatt en fantastisk tur :)
Er akkurat lik selv når jeg skal reise fra ungene, får masse sånne dumme tanker jeg også.
Men det går jo som regel alltid bra da så det er jo viktig å kose seg uten ungene også :)
Vi har hatt 10 nydelige dager på Gran Canaria :)
Ønsker deg en fin pinse!!

God klem fra Inger Marie

Anonym sa...

Hei.
Det er lenge siden april... Har det skjedd noe i mellomtiden???
Kanskje på tide å oppdatere?
Hi Hi:-)