fredag 29. januar 2010

Kreativ uke

Har vært så heldig å ha mulighet til å benytte masse kveldstid på hobbyrommet denne uken. Har mange som skal ha en liten oppmerksomhet, og det å lage noe spesielt til hver person er ekstra moro. Vi har vel alle fargefavoritter og noen liker mer bling og dill enn andre.

Jeg pleier ikke å skrive materialliste. Kort og godt fordi jeg er uavhengig og ikke sponset av noen. Ser ingen grunn til at jeg skal promotere butikker gratis. Men…. Dersom jeg i det hele tatt skal nevne en butikk med utmerket service, ekstremt bra og stort utvalg, stadig oppdatering og fornying av produkter, må det bli PAPIRLOFTET. Ingen over – ingen ved siden. Her er et konvoluttkort til venninne Camilla – så heldig jeg er som kjenner henne!
Det gir meg energi og glede å dele noen kveldstimer med henne.
Ønsker alle en kreativ og flott helg!

4 kommentarer:

Gro sa...

Så nydelig farger og mønster i det papiret du har brukt.

Ha en fin helg :o)

Ida / Little sa...

Så utrolig herlige farge kombinasjon på det flotte konvolutt kortet Hilde, og du er jo så flink til å lage ting for å gi oppmerksomheter utenom bursdag og sånn, det burde flere ta med seg! (der i blant meg selv *kremt*)

Ha en flott helg.

Klem Ida

Kim Piggott sa...

Wow!
This is so very beautiful!
hugs
kim x

Astrid sa...

Hei Hilde:-)

Ramla tilfeldigvis innom bloggen din og har tittet igjennom hele; og kost meg:-))
Masse flotte kort og nydelige esker du har laget!!

Falt jo fullstendig for de nydelige bildene av jenta di også da:-)) Hun ser ut som et skikkelig sjarmtroll på det første bildet du har lagt ut av henne.

Legger meg til som følger jeg og håper det er ok;-)
Ha en fin uke Hilde.

Klem,
Astrid