tirsdag 27. november 2007

Mammas lille skjønnhet

Her er vårt lille under - Aurora Elise som ble født i april i fjor. Hun er en vakker liten pike, god, sta, snill, sinna (når hun ikke får viljen sin) og rett og slett mitt livs berikelse. Hun har allerede fått sitt eget stempelsett med dyr og bokstaver (pappa har kjøpt det) og liker alle duppedittene til mamma.

4 kommentarer:

Anita Hagen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anita Hagen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anita Hagen sa...

Men guuuuuuud så skjønn hun er *smelt*. Kan godt forstå at hun er mammas hjertesten. Til å spise opp, rett og slett *smelt*

Så koselig at du endelig fikk deg blogg du også Hilde, så vi kan få mulighet til å la oss inspirere av alt det flotte du lager.

Julekortene dine var utrolig flotte og stemningsfulle. Herlig!

Klem Anita

(ps! jeg holder på å skrive mens jeg sitter i telefonen, så det snek seg inn noen trykkleifer...ergo er deg jeg som har sletta de to forrige innleggene..)

Gunhild sa...

For en skjønn datter du har, Hilde! Skjønner godt at hun synes det er morsomt med mammas duppeditter :) Så heldig hun er som har fått sine egne stempler fra pappaen sin!

Takk for sist, forresten! Det var så koselig å være på stempeltreff med deg. Synd dagen gikk så fort, håper vi kan gjenta det :)

Gratulerer med blogg! Så flotte kort du har laget! Jeg gleder meg til å følge med i bloggen din. Jeg har lagt deg til linkene mine, slik at du er med i min faste blogg-runde.

Ha en fin dag!

Stor klem fra Gunhild