lørdag 23. februar 2008

En kos og kreativ fredag kveld

Var hos Maria i går kveld og fikk laget noen kort igjen da. Er ofte mere kreativ når jeg er sammen med noen - det kan jo ha med at jeg får mere inspirasjon da. Vi satt frem utstyret vårt på kjøkkenet hennes.... stort og flott kjøkkenbord med stor boltreplass. Jeg for min del er inne i en Hänglar-periode. Har blitt bitt av malebasillen - skal forresten på kurs med Anita - noe jeg gleder meg til. Lære maleteknikk av selve kortdronningen skal bli stort og jeg skal love at jeg skal være en lærenem elev.
Maria er flink til å gjøre det koselig når vi skal holde på; stearinlys, rødvin, god musikk og masse utstyr. Jeg har fått sans for både Retroblomster og flere typer blad for å pynte med. Dessuten... etter gårsdagens produksjon må jeg bare innse at det er ikke alt jeg blir like fornøyd med. Uansett koser jeg meg når jeg holder på. Dessuten har jeg begynt å bruke Zip'e Mate'n mere - disse små detaljene som gjerne gjør at finishen blir bra. Har også kommet over en serie dekor-ark som er flotte - Imaginisce; med dekor på begge sider og god kvalitet.

Kom hjem seeent og regnet med at alle sov (både mennesker og katter), men min lille øyesten hadde akkurat kastet opp og var litt tufs. Allikevel sov hun godt gjennom resten av natten.

Ønsker dere en fortsatt superfin helg!
Hänglemotiv, stempel fra Stempelglede, Retroblomster.

Blomsterstempelet, bånd og brads har jeg lånt av Maria, tekst er fra Snuppeline Design, bakgrunnsstempel fra Stempelglede.

Hängle-jente, dekorark fra Imaginisce, Lapper i konvolutten er printet på 180 g ark.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei og takk for besøket.!
Jovisst hadde vi det bra og fikk faktisk laget litt begge to.
Håper Aurora blir så frisk at dere kanskje kan komme til tante og "Sæsti" en tur i morgen..
Natti - natti:-)

Inger Marie sa...

Heisann!!

Så utrolig mange herlige kort du har laget :)
Alltid gøy å sitte sammen med noen andre og lage kort :)

Ha en fin dag!!

Klem fra Inger Marie