torsdag 14. februar 2008

En kreativ helg

Har dårlig samvittighet for at det er lenge siden jeg har oppdatert bloggen min.... men den som venter osv. Har arrangert stempeltreff sammen med Maria på Langhus sist helg og skal si det var stas! Det er utrolig morsomt å være kreativ sammen med andre. Ikke for det - må innrømme at jeg "stjal" noen ideer, men allikevel. Mange jenter var samlet og utfoldet sine kreative evner, både mht produksjon, dele idéer, låne av hverandre og ikke minst lære av andre. Jeg var så heldig å sitte ved siden av Benthe. Du verden for en super jente. Du var jo tålmodigheten selv da med å lære meg teknikker i tillegg til at du med glede lot meg låne mange av dine ting. Det var noe jeg virkelig satt pris på.

Fant ut at det var en del ting jeg bare måtte ha - nettbutikkene fikk sin skjerv av meg søndag kveld..

Hyggelig at det kom så mange synes nå jeg!

Det triste med dette er at tiden FLYR.... Det fine er jo at vi treffer flere med samme lidenskap, ja for det er virkelig min lidenskap.
Jeg lagde faktisk 6 kort - alle Hänglar-motiv (har blitt så glad i de Hänglene jeg) er veldig stolt og fornøyd med resultatet. Jeg dekorerer jo alle fire sider, så det tar tid, men når mottakerresponsen er så god, ja da gjør jeg det med ekte glede.

Legger ut noen kort fra helgens produksjon og håper du liker det du ser.

Ønsker deg en super dag videre.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Hilde! Der var kortene dine ja :) Har kikka innom bloggen din for å se om du la dem ut. Takk for sist! Det var kjempekoselig. Kortene er kjempeflotte, og fargeleggingen nydelig!!

Ha en strålende helg!
Klem fra Gunhild

Anita Hagen sa...

Hei Hilde

WOW, så flotte kort du har laget og du verden for en produktivitet. Imponert over at du har klart å lage 6 kort med alle 4 sidene dekorert, og spesielt imponert når jeg ser hvor flotte og forseggjorte de er.

Og hvorfor i alle dager skal du på kurs med meg for å lære å fargelegge?? Dette kan du såvisst mer enn godt nok Hilde. NYDELIG!

Klem Anita

Anonym sa...

Tusen takk for sist Hilde :-)
Det var så kos å være sammen dere hele helgen.

Tusen tusen takk for gaven som kom i posten på fredagen :-)

Stor klem fra
Benthe

Claudia sa...

my ghosh Hilde.. i love your hanglar cards!
every single one of them are so beautiful.

Prinser & Prinsesser sa...

Så fine kort!!!