onsdag 5. desember 2007

Førjulstid

Nå har jeg kommet i julestemning. Hjemme har jeg hengt opp julete gardiner, satt opp "elflugan", laget flere julekort, hengt opp utelys og begynt å forberede en førjulsreise til Tenerife. Ja, du leste riktig... Vi (Aurora Elise og jeg ble invitert med av en barselvenninne sydover og jeg var ikke et øyeblikk i tvil; ble så glad for at nettopp vi ble invitert. Tenk - en riktig kos jentetur rett før jul da! Da er det viktig å planlegge godt før jeg drar. Alt som skal handles inn av mat må ordnes (det er for sent å bestille godt pinnekjøtt 20. des.), juletre må i hus - i år skal vi ha en fin edelgran med bronse og gull, venner og familie må inviteres og ikke minst; julekortene må sendes. Jeg synes disse ukene før jul er sååå kos jeg, med julebord, julelunch, gaveinnkjøp, kortlaging, gløggdrikking, litt baking og masse forventninger. Ønsker alle en fin førjulstid med noen nye kort.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fine kort Hilde. Virkelig kommet i gang nå da...!! Ukens sitat er så sant så sant, det er faktisk ganger man ikke KAN selv om man VIL....
Klem -sisters.

Anonym sa...

Heihei! så kjempemange fine kort du har laget i det siste!! Sånn supermamma du vetdu som får til alt som gir andre dårlig samvittighet;-)

Men viktigst av alt - vi skal på tur!! Og jeg gleder meg max til å dra, bare noen skarve dager igjen til sol og glede:-)
Stor klem fra Marianne

Gunhild sa...

Hei Hilde! Så nydelige julekort du har laget! Jeg vil få ønske deg og dine en gledelig og fredfylt jul!

Juleklem fra Gunhild