torsdag 17. januar 2008

Nytt år - nye muligheter

For en fantastisk jul. Ja, med en liten pike som løper rundt og sier "jutje" - barnespråk for juletre - var det virkelig en glede å pynte til jul. Nå er jo denne juletiden over da, men vi har kost oss masse vi. Takk for alle gaver til Aurora Elise.

Ja, så er det et nytt år - spennende hva det vil bringe. Min lille solstråle har virkelig knekket språkkoden - nye ord kommer hver eneste dag - så fasinerende og følge med. Vi har tatt i bruk akebrett og laget snømann - håper inderlig at snøen snart kommer igjen, for det var artig.

Jobben krever også sitt - spennende ting skjer, så her må jeg være fokusert. Hobby har det blitt litt lite tid til - Aurora har funnet ut at det er ikke gøy å legge seg tidlig. Jeg for min del synes hun burde vært i seng mellom 19 og 20 for da kunne jeg holdt på med det jeg liker aller best nest etter henne, men nei, hun holder det gående lenge for tiden, men jeg regner med at det er bare en periode, så endrer det seg.

Men........ selv om jeg ikke er så produktiv for tiden, koser jeg meg med å se på andre blogger. Så mange flinke jenter der ute og ikke minst - så mange hyggelige jenter. Det gir meg mye glede og energi å se deres kunstverk og blogginlegg. Kreativiteten skal i alle fall få løpe løpsk andre helg i februar - da skal vi ha stempeltreff - noe jeg gleder meg voldsomt til. Det er virkelig kos å sitte sammen med andre som har samme interesse og som deler tips og erfaring med meg. Vi skal ha det i et veldig fint grendehus på Langhus. Jeg har også laget en liste over fødselsdager og navnedager og hengt opp på PC'en min for å bli minnet på alle jeg ønsker å vise litt ekstra oppmerksomhet.

Ønsker alle der ute en fortsatt fin januar...

Ingen kommentarer: